vimsig.com

katter som kan sova

Idag har det blivit en tur för att hälsa på mina föräldrar och deras två jättesöta små kissekatter. Två små vildar som först attackerade sina favoritmål. Hon gillar fötter och han gillar hår. Sen somnade de och sov hårt, länge och i en del väldigt underliga ställningar.

Jag är mätt som vanligt när man kommer därifrån och har haft en trevlig dag. Så jag är nöjd.

sover sött

sover sött


gääääääääääsp

gääääääääääsp

jisses vad de kan sova

jisses vad de kan sova

somnat mitt i tvättandet

somnat mitt i tvättandet

i bakhåll på ullråttan

i bakhåll på ullråttan

2 Comments

  1. Pernilla

    Men oj vad söta missar :D de kan verkligen de där med att sova underligt.

  2. Maria

    Ja de är fantastiskt söta. Jag brukar säga att katter kan sova när som helst, vart som helst och hur som helst. *s*

Comments are closed.