vimsig.com

skoter i dagarna två

Den här helgen har det åkts skoter i dagarna två. På lördagen kom Mattias på den braiga idén att vi kunde leta oss hem till blondin-A. Så vi gjorde det och på vägen stannade vi till och tittade på utsikten från Spjärshälla, vilket är den högsta punkten i Falu kommun. Totalt blev det nog uppemot 7 mil vi åkte.

utsikt från spjärshälla, falu kommuns högsta punkt
vacker näst intill orörd snö  snö på kvistarna
blondin-A's katt gillar kartonger
paus för fotografering på vägen hem

På kvällen åts det pizza och tittades på melodifestivalen hemma hos N och L. Lugnt och skönt. Och som vanligt kröp jag på golvet och fotograferade katter, och då speciellt Norpan som jag verkligen gillar skarpt.

norpan - N och L's katt

På söndagen var vi ett stort gäng som åkte skoter. Åter igen blev det uppemot 7 mil. Fast leden på vägen bort var inte kul att åka på. Tvättbräda som man fick krypa över. Mattias och skotern vi åker på längst till höger på bilden.

glatt skotergäng på söndagen

1 Comment

  1. Pernilla

    Misse och skoter :D mys

Comments are closed.