vimsig.com

fredag och lördag

mums på max

I fredags åkte jag och dottern en sväng för att äta på Max och hälsa på Micke. Efter maten åkte vi hem till Micke och spelade tv-spel. Väldigt kul och jag inser mer och mer att jag också borde ha en Gamecube.

På lördagen var jag först tvungen att ta en sväng förbi Jysk. När jag skulle bädda rent i min säng på fredag kväll så insåg jag nämligen varför min dunkudde släppt ifrån sig så mycket dun på senaste tiden. Det var ett hål i den! Så på lördagen inleddes Operation Köp Ny Kudde. Och nu sover jag gott igen och dunen stannar kvar på insidan av kudden.

Sen åkte vi för att titta på lite ”leksaker”. Mattias ville kolla lite och dottern blev väldigt förtjust och ville provsitta hon med. Få se om hon vågar åka med om han skaffar en. Med tanke på hur kul jag tyckte det var att åka skoter så vet jag att jag vill åka med iaf. Fast Mattias hävdar att det inte är en leksak utan ett nyttofordon. Tror att kompromissen blir att det är bägge. *s*

mattias och 'leksaken'

Efter kuddinköp och titt på ”leksaker” så var blev det en tur till mina föräldrar för att hälsa på dem och kattungarna. Mamma ringde och väckte mig på morgonen nämligen och uttryckte saknad för mig och min avkomma. Det var som vanligt kul att träffa dem och mysigt att gosa med kissekatterna. Håll musen över bilderna nedan för bildtexter.

byn de bor i
söta nalle kliar sig
söta kajsa
mattias  kajsa älskar fötter
nalle kröp upp och somnade lutad mot mig