vimsig.com

aj aj aj

Jag har ont i magen. Och svälld. Det är hur drygt som helst och jag fasar för vad det betyder. Jag slutade ju dricka vanlig mjölk i somras eftersom min mage blev så här. Nu har det gradvis smygit sig tillbaka trots att jag dricker låglaktosmjölk, men jag har inte ens tänkt på det förrns de senaste två dagarna. Och det var inte förrns idag som jag insåg att det är precis samma smärta som förut.

Så mitt första steg blir att sluta dricka låglaktosmjölken. Vilket suger. Jag dricker ju varken kaffe eller te, så varm choklad är liksom allt jag har. Kommer att sakna min varma Oboy. *suckar*

2 Comments

  1. Susanna

    Det finns ju alltid laktosfri mjölk också, den dricker jag. :)

  2. Maria

    Får väl testa den med då. Undvek den pga priset tidigare. Det är en fruktansvärd omställning från att ha varit kalv till det här. *s*

Comments are closed.