vimsig.com

tredagars uppdatering

Har ju varit lite bristfälligt med uppdateringar här. Mest för att jag inte kommit mig för. Men här kommer en liten snabb postning om de senaste tre dagarna iaf.

I torsdags var jag en sväng till Micke för att spela tv-spel och umgås lite. Trevligt med mat på Max först och sen blev vi ju klara med spelet. Fast jag måste erkänna att Micke var den som gjorde det hårdaste jobbet med sista banan.

super mario sunshine - corona mountain
gosiga tiger

På fredagen slappades det i soffan framför tv:n. Mattias kom och innan vi köpte mat så var vi ut till hans föräldrar och hjälpte hans pappa lite med traktorn. Sen blev det kebabtallriksdags.

mattias kör traktor

Idag har jag varit med Mattias ut och åkt skoter. Jag har aldrig åkt skoter förut i hela mitt liv och det var hur kul som helst. Lite snöfattigt men jag har verkligen blivit biten. Tyckte att det var super. Många andra passade på att åka idag med och det kryllade av bilar med skoter efter på släpet.

vackert på skoterturen
ännu en skoteråkare
solnedgång över sjön
skotern och mattias