vimsig.com

nattvak

Alltså jag borde sova. Jag har till och med upprepade gånger sagt åt folk på MSN att jag skulle lägga mig. Och det redan för ett par timmar sen. Ändå sitter jag vaken. Och tittar på Kleopatra på tv. Kanske för att jag har en liten svaghet för Billy Zane? Bara en liten svaghet, men den har funnits sen jag såg Sniper första gången.

Imorgon ska jag göra det jag inte har orkat den här veckan. Dvs ta ner julgardinerna. Har liksom inte orkat klättra på stolar när jag varit yr och matt. Så har jag en massa annat som jag måste göra med. Dags att sluta skjuta upp saker och ting och istället skrida till verket. Inte för att det lockar att rensa i lådor och skåp, men det måste göras. Dessutom blir det nog väldigt bra när det är klart.

3 Comments

  1. Minna

    Har inte heller tagit ner julgardinerna, inte för att jag itne giter, men jag tycker de vanliga är så gräsligt fula att jag vill ha de mysiga o fina julgardinerna hela vintern :) Ta tag i städning och organisering ska jag trots allt göra, jag med, imorgon. Lycka till, hoppas det blir lika roligt för dig som för mig :D

  2. Maria

    *ler* Det är ett nödvändigt ont. Och inte fick jag just något gjort heller. Tar nya tag imorgon.

  3. Susanne

    Jo men han är ju så LÄCKER, Billy. ;)

Comments are closed.