vimsig.com

sååå trött

Inatt sov jag inte så jättebra. Somnade först vid två efter att ha pratat med Mia i telefonen. Så vaknade jag vid fyra och kunde först inte somna om. Sen vågade jag inte eftersom jag var rädd att försova mig första dagen på dotterns vårtermin. Så det betyder att jag sov två timmar natten till idag.

Idag har jag märkligt nog klarat av att hålla mig skapligt alert. Har hållit mig igång nästan hela dagen fram tills nu på kvällen när jag somnade i soffan. Och nu känner jag hur extremt trött jag är. Det är nästan så att kroppen värker. Jag kan då säga att jag kommer att somna tidigt ikväll.

julgranskula

I helgen när jag var till föräldrarna så skickade mamma med en kokbok från Viktväktarna. ”Mat från hela världen”. Så när jag känner mig piggare (dvs när som helst utom ikväll) så ska jag sätta mig och kolla igenom den. Jag behöver sätta fart på min matlagningsfantasi. Jag är urusel på att komma på saker att laga och jag är feg för att testa saker. Så nu ska jag försöka hitta några saker jag vågar mig på.

Jag är nämligen dålig på att sköta min mat. När dottern är hemma löser det sig ju automatiskt eftersom ju hon måste äta, men när jag är själv så blir det sämre. Inte så att jag äter skräpmat, utan så att jag inte äter alls. På dagar. Inte bra. Inte bra alls.

vaksam tomte

Lyssnar på:
– Queens Of The Stoneage – First It Giveth