vimsig.com

om grafik och kreativitet

Jag gillar verkligen det lilla fönstret i sidebaren som Susanne gjort. Det är gulligt och det är jättekul att titta om något nytt har hänt. Jag önskar att jag hade mer talang för att pilla med pixlar. Jag beundrar de som gör det så bra.

Fast jag håller på att pilla med min gamla grafiksida. Har rensat en massa gammalt och kanske får jag lust att lägga upp det som finns där. Fast jag vet inte om jag har tålamod att sköta ytterligare en sida. Jag har ju pysselsidan, min fotoblog och min engelska blog med, behöver jag verkligen flera?

Samtidigt gillar jag att kunna ha någonstans att göra av det jag gör när jag får kreativa ryck. Men kanske hamnar allt här tillslut? En egen sida eller kategori kanske? Samma sak med de bilder jag gör när jag får för mig att leka i Terragen.

Hmmm…… börjar spåna på idéer……

Så kan jag meddela att jag är en vekling när det gäller filmer. Har tv:n på med I samlarens spår och törs knappt titta… *s*