vimsig.com

slösöndag

sover sött i mitt knä

Önskar att jag kunde få ligga så här ihopkurad och bara mysa. Fast kisse är hemma hos sig och där är inte jag så jag får inte ens en värmande dyna i famnen. Jag börjar känna av mina halsmandlar så jag vet att det ligger en förkylning bakom hörnet och lurar. *suckar*

Födelsedagen var bra. Jag har fått tårta, blommor osv. Och en massa snälla människor har grattat mig via besök, telefon, sms, msn, kommentarer här och på Busbras forum. Tusen tack till alla som tänkt på mig!!

Nu ska jag ta mig något varmt att dricka och bara mysa. Och försöka komma ihåg att ta kort med jämna mellanrum eftersom det är Efit idag. Vilket jag trots nedräkningsfunktionen i min sidebar höll på att glömma om inte gulliga Mia påmint mig! vad skulle jag göra utan dig gumman? *kramar*

Appropå kattbilder förresten… Jag försökte ju ta kort på Mattias katt förut, men det går inte så bra att ta kort på nån som är så kelig att han bara vill buffa på kameran…

kelig kisse

Och när vi var hemma hos N och L så hade Norpan samma idé om att gosa med kameran.

norpan vill gosa

Men sen satte hon sig vackert och lät mig fotografera, även om hon inte ville titta in i kameran.

norpan

Lyssnar på:
– Jetfuel Casanovas – My Generation

1 Comment

  1. Mia

    Ja, vad skulle du göra! *ler*

    *kraaaaaaaaaaam*

Comments are closed.