vimsig.com

lastbilstur igen

Så vad har jag pysslat med de senaste dagarna? Jo jag har varit ute och åkt lastbil med Mattias igen. Kul som vanligt även om det bara blev halvdag innan han var tvungen att skruva istället. Bilder från det här nedan.

Och igår kväll var jag hem till N och L och umgicks. Spelade kort och pratade och hade allmänt trevligt. Som vanligt var jag för slö för att plocka upp kameran och fick bara upp den för att fotografera katten Norpan (som jag fotade förra gången) men det har jag inte laddat över till datorn än.

tidig morgon

Tidig morgon.

fyra av alla de lampor som finns på lastbilen

Fyra av alla de lampor lastbilen har.

morgonljus

Morgonljus.

övre del av stödben

Övre del av stödben.

mattias klättrar

Mattias klättrar och smörjer.

med utsikt

Med utsikt.

den lilla skopan

Den ”lilla” skopan.