vimsig.com

stormigt värre?

Ja visst ser det enormt stormigt ut här? *ler* Visserligen regnade det ganska rejält igår kväll och inatt, men nån storm har vi inte sett till än tycker jag.

storm?

Jag är trött idag. Sov inte nåt vidare inatt. Dottern hade mardrömmar och jag hade kommunikationsproblem. *suckar* Sen somnade dottern lugnt om resten av natten och jag vaknade idag och känner mig som om någon tappat en säck mjöl i huvudet på mig.

Höromdagen fick jag besök iaf. Och jag måste ju ha bildbevis för att jag inte bara sitter och ugglar i min ensamhet och spelar Sims 2… *ler* Så se, M var faktiskt hit. Jag har bevis! Jag är inte totalt Sims-nördig…… än……

m i soffan

1 Comment

  1. Anna

    Ja sådär såg himmelen ut här också när jag gick upp :) Nu börjar det dock dra in lite oroväckande gråa moln… :( Men jag bor ju mitt i ”Stormens öga” som dom sagt så det ska inte bli så illa här :)

Comments are closed.