vimsig.com

helguppdatering igen

Ja jag vet. Jag är usel på att uppdatera här. *s* Och som Marie så snällt kommenterade så kan det tänkas bero på att mitt hem i fredags berikades med Sims 2 Djurliv… *ler*

Det har varit bra här iaf.

I torsdags var vi hem till Ola en sväng. Micke (Herr M som numera inte är anonym här), Ola och ”andra Ola” skulle ha ett litet planeringsmöte för att prata tider för att repa osv. Bandet har ju legat lite på is medans andra saker hänt i livet, men nu ska det spelas igen!

I lördags inhandlades Rosa Pantern åt min styvfar och sen for vi dit för att gratulera honom. Fick god mat och tårta. *mums*

På vägen tillbaka ringde Mickes bror P. Han och hans fru J hade barnvakt och undrade vad vi hade tänkt pyssla med under kvällen. Så vi förbarmade oss och åkte förbi och hämtade upp dem. Sen var vi ut på kvällen och tittade runt lite på några pubar. Det var kul, fast jag var väldigt trött. Kanske jag börjar bli för gammal… *ler*

Nu borde jag göra nytta och fixa med grafiken till bandets forum istället för att spela Sims… men det lockar och drar måste jag säga… *s*

Lyssnar på:
– Linda Sundblad – Oh Father

2 Comments

  1. Susanna

    Åh, är det roligt? Djurliv alltså? (Nääää, jag gillar inte aaaalls Sims…)

  2. Maria

    Djurliv är jättekul!! Snart har de så många djur att de inte hinner med barn och jobb… *ler* Jag gillar det skarpt iaf. *s*

Comments are closed.