vimsig.com

sen kväll med mig

Och nu till frågan, vad gör jag uppe vid den här tiden när jag sitter och gäspar?

Jo det finns två anledningar till det. Dels för att nere i studion rotar Herr M runt och kopplar ur varenda kabel som finns och flyttar om totalt. Fast eftersom jag börjar höra musik nu så skulle jag tro att han lyckats koppla ihop allt igen. En bedrift med tanke på antalet kablar och potentiella ställen att koppla in dem på.

Och så har då jag en förmåga att hamna framför datorn och pilla. Nu har jag setat och jobbat på vad som ska bli det nya utseendet här. Jag är inte riktigt klar än, men jag har kommit någon vart iaf tror jag. Fast nu ser jag i kors så nu får det vara nog för idag helt enkelt.

Natti natti!

Lyssnar på:
– Choking Hazard – Breaking Down

1 Comment

  1. Mia

    Men du har ju ändå blivit mycket bättre på att gå och lägga dig i tid sedan du träffade HerrM.

Comments are closed.