vimsig.com

ett bilköpar-posse

I lördags morse när Herr M kom hem från jobbet så berättade han att bilen var utan vatten i kylaren och att han oroade sig för om den blivit lite för varm i motorn. Så vår checklista inför färd ner på stan på lördagen innehöll att fylla på vatten i kylaren och kolla upp så att allt var ok med bilen.

Det var det inte.

Nu vet vi inte om motorn blivit för varm, det var mindre relevant eftersom kylaren iaf är full i hål och rasar sönder i partiklar när man petar på den. Och eftersom kylaren bara var en sak på en lång lista äver ”saker som kostar för mycket för att bilen ska vara värd det” (tillsammans med nya däck), så bestämde sig Herr M för att det var en bra idé att köpa ny bil.

Så igår åkte vi iväg för att göra just det. Herr M valde att förutom mig (som han inte slipper ifrån *s*) ta med sig sin pappa R för hans kunnande och som bonus följde hans sambo V och Herr M’s bror P med. Så vandrade vi runt där alla fem och såg lagom kritiska ut. Tills V hittade en liten orange bil hon ville ha då förstås, och lite fjollighet utbröt.

Herr M inledde letandet med att säga ”ingen Ford på våran gård”, men så blev det en sån ändå vilket nu har fått till sin följd att jag konstant kallar den för ”Fårrden” och har sagt att jag ska smyga ut och måla eldsflammor på den nån natt. *ler*

Herr M bara ler. Vet inte om det beror på att han vet att jag inte kommer att göra det eller om han bara tänker på att med en Fårrd så måste man ju få pöka en massa……