vimsig.com

en liten uppdatering

Vad jag är dålig på att uppdatera! Men det händer väl kanske inte så mycket iofs. Inte som jag känner för att skriva om iaf. Helgen har varit ganska lugn. I fredags var jag iväg och spelade (ok, tittade på mest) kort och drack en och annan öl. I lördags kväll slöade jag framför en film.

m

t och b

Glada kortspelare.

Jag har visdomständer som bråkar med mig. Det gör ont i hela käken när de kommer för alla andra tänderna trycks framåt och jag blöder i tandköttet nästan överallt tack vare det. Jag börjar fundera på om jag kanske behöver en bitring… *s* Det gör iaf löjligt ont och jag har ganska stora problem med att tugga, eller i övrigt röra munnen. *suckar*

Helgen är jag tvungen att planera redan nu, med barnvakt och allt eftersom Herr M och jag är bjudna hem till Å och P på nån slags sommaravslutningsfest. Det ska grillas bland annat så det kommer nog att bli väldigt trevligt tror jag.

Lyssnar på:
– Misery Loves Co. – Happy?

2 Comments

  1. Saija

    Hallo tjejen! Faaan vad snyggt! SKITLÄCKERT!!!!
    Jag letar efter en layout för fullt, men hittar ingen jag vill ha, blääää….

    Kramiz!

  2. Maria

    Du som har så snygg layout! Här har jag setat och letat som en tok för att jag var avundsjuk på att du hade det så snyggt hos dig. *ler stort*

Comments are closed.