vimsig.com

snörvel

Ja jag är förkyld jag. Mindre kul måste jag säga. Snorar och nyser. Halsen som brukar vara det första jag känner av har klarat sig skapligt bra, det bara killar lite.

Veckan har varit lugn. I måndags fick jag besök. En liten herre som, efter att ha setat utanför mitt köksfönster flera kvällar förra veckan, bestämde sig för att komma in genom det öppna köksfönstret och hälsa på. Han strök sig runt fötterna på mig, väntade sig helt klart mat och la sig sedan i soffan där han tvättade sig innan han somnade.

Men jag tror att kisse redan har en ägare, så det hade nog varit väldigt olämpligt att ge honom mat här. Han har ett ganska nytt och fint halsband även om det inte var märkt med namn. Och jag tror att han var kloklippt. Men han var söt och go. Och jag tror han gillade mig med för när jag gick in på toaletten stod han och jamade utanför. *s*

kelig grannkatt

Igår och idag är det marknad i stan. En liten höstmarknad. Väldigt liten. Herr M och jag tog en promenad ner på stan iaf och lät dottern åka karusell. Hon var klart glad över det. Vi köpte också en obscen mängd godis. Och det var jag klart glad över. *s*

karusell

Just nu är klockan på tok för tidigt för att vara uppe när det är helg och man hat sovmorgon, men en kombination av snorighet och mensvärk drev upp mig ur sängen. *suck*

1 Comment

  1. Cam

    Det var en himlans söt kisse ….

Comments are closed.