vimsig.com

datanördar är vi allihopa

kundvagn med gästbok?
Sov länge idag och har nog aldrig riktigt vaknat. Så jag har hasat runt här och gäspat nästan hela tiden. Testade låglaktosmjölken till varm choklad och stod bra länge och luktade på den innan jag kom på vad det var den luktade som… mannagrynsgröt! *s* Men att jag inte dricker en massa oboy längre har gett mig en socker-abstinens som inte är av denna värld!! Så nu är jag godissugen och har inget sånt hemma, tack och lov.

Herr M kom efter jobbet och eftersom vi båda var så hungriga så blev det matlagning direkt. Herr M gjorde köttbullar och han är bra på det så det blev gott. Efter det stod jag mig ett tag men nu är jag godissugen igen. *suckar*

Just nu sitter vi och är datanördar bägge två. Sitter vid varsin dator och pillar med hemsidor. *s* Lite småkul är det. Jag har blivit plugin-tokig och tittar på såna hela tiden och när jag inte gör det så försöker jag pilla på en nu design till min photoblog. Men inte går det fort framåt inte. Jag vet vad jag vill ha tror jag. Men jag tvekar alltid ändå till slut.

Lyssnar på:
– Cock Robin – Worlds Apart

3 Comments

 1. Cam

  Kanske vore det idé att inhandla pillerburk med zink?? Det dämpar sötsuget duktigt ….

 2. Saija

  Kromtabletter funkar bra mot godissug! Bara man kommer ihåg att ta dem också, hihi…

  Pluginstokig? Jag med! Haha…. fast nu får jag lägga det åt sidan ett tag, tills jag kommer hem igen! Hojta till om du hittar några nya roliga!

  Kramiz gumsan! :)

 3. Maria

  Ah, då står zink på ”prova-på-listan”. Krom har jag testat förut men det var inte roligt för magen alls det, tyvärr.

  Och jag installerade x antal plugins igår bara… och det blir säker flera idag… *s*

Comments are closed.