vimsig.com

uppe före tuppen

trätulpaner

*gäspar* Idag har jag varit uppe sen 4.30. Grymt tidigt och den tiden som Herr M’s väckarklocka ringer när han jobbar tidigt. Och jag masade mig snällt upp med honom eftersom jag insåg att jag annars skulle somna om och sova bort dagen. Men nu börjar jag bli ruggigt trött, så det blir nog en tidig kväll ikväll.

Det har regnat som sjutton här idag. Jag hade tänkt gå till affären och när det vräkte ner som värst tänkte jag att jag nog skulle skippa det ändå. Jag har inga skor som stoppar för såna skyfall. Kanske jag borde tagit hit mina gamla gummistövlar som står hemma hos mina föräldrar ändå? Men så till slut lugnade det ned sig och jag bestämde mig för att knalla dit ändå. Allt i jakten på en burk feta-ost… *s*

Idag har jag köpt låglaktosmjölk som nu ska testas. Har inte tänkt dricka några stora mängder, men jag som inte dricker varken kaffe eller te måste ju få något till frukost, så jag tänkte att en kopp varm choklad vore fint att få. Så jag ska prova det. Håll tummarna nu för att det funkar som det ska.

Lyssnar på:
– Bo Kaspers Orkester – I samma bil

1 Comment

  1. Malin

    Gummistövlar är ju på modet, så på med dem bara !
    ;-)
    Vad har du för gummistövlar ( färg ) ?

Comments are closed.