vimsig.com

rensning och filmtittning

Igår togs en tur hem till mina föräldrar för att jag skulle kunna gå igenom kartonger med gamla saker som fanns kvar. Så jag spenderade eftermiddagen med att sortera gamla böcker, mina gamla ridkläder och lite annat smått och gott som låg där. Inte helt fel och jag fyllde tre sopsäckar så det får väl anses som godkänt. Ska tillbaka dit en annan dag och gå igenom resten. Och som vanligt så bjöd mamma på väldigt god mat och det var trevligt att få umgås lite bara.

Min mamma har tagit hand om blommorna som min mormor inte längre kan sköta om. Men ett par av dem funderar vi över. De har aldrig sett vidare glada ut och vi har ingen aning om vad det är för sorts blomma. Så om någon vet, snälla kommentera. Det vore kul att veta vad den heter.
mysko blomma

i robotKom hem lite halvsent på kvällen och då satte vi oss och tittade på film. ”I den äldre” hade pratat om att det vore kul att få sällskap ut om jag kände för det, men klockan var för mycket så det skulle bara ha blivit stressigt kändes det som och jag tror inte varken jag eller Herr M var sugna på det. Så vi tittade på I Robot först vilket stärkte mig i min övertygelse att Will Smith egentligen bara har gjort en riktigt bra film och det är Enemy of the state. Fast jag är lite nyfiken på att se Hitch också.

den 13:e kigarenEfter det tittade vi på Den 13:e krigaren. Och mitt omdöme om den är ett ”njaaa”. Även om jag antar att det kunde varit värre. Och jag störde mig som vanligt på småsaker. Som det otroliga i att han skulle lära sig ett språk på en kväll bara genom att sitta och lyssna, och sen inte ha några problem med ord eller liknande. Kanske jag bara inte är ett tillräckligt stort fan av Antonio Banderas? Fast jag gillade hästen han red på. Jättefin!

Idag är jag slö. Känner mest för att bara sitta här vid datorn, eller lägga mig framför tv:n och slappa. Får kura ihop mig som katten brukar göra. Men jag undrar, kan det här verklgen vara bekvämt? *s*
kisse sover bekvämt

Lyssnar på:
– Herr M som spelar gitarr i studion.