vimsig.com

slapphet och filmtittning

batman beginsJisses vad slapp jag känner mig. Vet inte varför men jag känner mig som om jag borde ligga och sova mest. Igår var vi visserligen duktiga som sjutton. Eller tja, Herr M var duktigast. Det började med att vi skulle tvätta lite. Och så tittade vi kritiskt på tvättstugan och kom fram till att den borde städas. Så då gjorde vi (läs Herr M för jag var mest involverad i att räcka honom saker) det. Sen kom Herr M på att det kanske vore dags att ta itu med badrummet. Så då gjordes det med. Vilket ledde till att det blev städat både bakom och under badkaret.

hellboyEfter det inföll slappheten och vi åkte iväg och köpte mat (strips och räksallad *mums*) och godis (DigIns *mums*) och satte oss i soffan för att kolla på film. Blev två stycken i rad, Batman Begins och Hellboy. Någon gång tror jag att jag ska ta och räkna ihop hur många filmer jag egentligen har sett den här sommaren. Det börjar ju bli en hel del vi det här laget. En del har jag ju sett innan, men väldigt många har varit nya för mig.