vimsig.com

party party m.m.

Vicken helg.

I lördags kom först mina föräldrar hit med en byrå och ett köksbord och tog i gengäld med mitt gamla köksbord och sekretären som stått inne i mitt sovrum förut. Så vi kånkade och bar det. Sen gjorde jag mig i ordning för att åka hem till Lilla-A eftersom hennes födelsedag skulle firas.

Efter att ha setat hos Lilla-A och pladdrat så drog vi iväg för att höra John spela. Så kvällen spenderades mest på dansgolvet där vi röjde för fullt och hade väldigt kul. Och jag har så snälla vänner, för M var gullig nog att skjutsa hem mig.

Dagen efter åkte jag hem till föräldrarna för att gå igenom en massa gamla kartonger. Slängde en massa gammalt. På något vis tror jag inte att jag kommer att få användning för mina gamla anteckningar från högstadiet, eller gamla brev jag aldrig kom mig för med att skicka iväg. Det fanns så mycket skräp där!

Sen bar det av hem igen och Herr M kom över efter jobbet. Och idag har vi varit duktiga och satt upp tvättlina på balkongen så att jag kan hänga stora saker som lakan och sånt där. Så just nu torkar mina sängkläder där ute och det är rätt mysigt.

Och nu… tillbaka till att sortera ner saker i lådorna i byrån… *s*

Lyssnar på:
– Jetfuel Casanovas – Thousand Years