vimsig.com

pust

Idag har vi invigt stegräknaren. Var ju tvungen att kolla hur långa våra promenadrundor egentligen är. Så idag testade vi den korta rundan som visade sig vara drygt 4 km lång. Vilket borde betyda att den långa är det dubbla. Får återkomma sen och berätta om det stämmer. Inklusive lek på en lekplats som dottern tyckte var helt super så blev det 5315 steg, bara på promenaden.

Jag ser fram emot att börja använda stegräknaren mer. Så blir man kanske lite sporrad att gå mer. Ytterligare en sak att ”tävla” mot Mia om… Så är det inte bara i onlinespel vi försöker klå varandra… *s*

liten kissekatt

Liten söt kissekatt som kom och ville leka.

Nu ska jag slappa och mysa bara. Känner av min ländrygg och fogarna i bäckenet efter promenaden. Så vad kan vara bättre än att bara ta det lugnt då? *ler*