vimsig.com

för tidig morgon…

Efter att ha legat vaken i en timme gav jag upp och klev ur sängen. Så nu sitter jag här sen en halvtimme. På tok för tidigt enligt min mening. Borde fått sovmorgon tyckte jag, men det tyckte inte min halsbränna. *suckar*

Igår kväll hade vi dvd-maraton. Vilket innebar tre filmer i rad, choklad och Dig-ins. Så i rask takt tittades det på Fear and loathing in Las Vegas, Göta Kanal och Repmånad. Listan över filmer jag sett den här sommaren börjar bli löjligt lång nu. Och ändå så suktar jag efter att gå på bio. Vill se Pirates of the Caribbean 2. Och jag har inte varit på bio sen jag såg Titanic… Med andra ord, det var ett tag sen.

Idag ska det troligtvis intas fika hemma hos Saija. Utöver det vet jag inte. Eller jo. Det ska stannas till på ett Apotek och köpas något mot den här %!&#! halsbrännan!! Annars riskerar jag att fortsätta gå runt som en liten eldsprutande drake.

Lyssnar på:
– Paul Oakenfold feat. Brittany Murphy – Faster Kill Pussycat