vimsig.com

till det normala livet

röd blomma

Herr M’s semester är slut. Så från att mer eller mindre varit klistrade vid varandra i 5½ vecka så måste vi nu landa i ”verkliga livet”. Vilket innebär skiftarbete för hans del och ovanligt mycket tid isär för oss båda. Det känns klart konstigt.

Men vi har njutit av semestern iaf. Och igår passade vi på att ta en tur hem till mina föräldrar för att hämta min nya cykel bland annat. Fick som vanligt god mat där. Och jag är så lycklig. En cykel som funkar!! Fast Herr M vill titta på min gamla också för att se om han kan få den att funka. Och det vore ju bra att ha en där med. Det kommer ju gånger när man är ut på saker och det inte är lämpligt att ta bilen. Och att slippa släpa cykeln fram och tillbaka till honom vore superbra.

Lyssnar på:
– Jetfuel Casanovas – Tail Behind Your Back