vimsig.com

om ingenting och solen

Fy på mig vad jag är dålig på att uppdatera här då. Har inte skrivit något alls i juli än så länge. Men allt har väl varit ganska lugnt. Jag är tacksam för det regn som kommer, det har varit så varmt att jag knappt orkat röra mig. Tack och lov kom det lite regn och var inte gassande sol hela tiden i lördags när vi var till mina föräldrar och gick på marknad. Även om dottern gärna flänger runt i solen så är både jag och Herr M av typen som helst drar sig in i skuggan.

torr regnmätare

Regnmätaren hos mina föräldrar var extremt torr. Vi behöver regn! *dansar regndans*

blommor

Igår fick jag träffa Herr M’s pappa också som är åter från semesterresa. Kul. De var ju bortresta när Herr M fyllde år, så det var väl bara han som var kvar att träffa. Åtminstone av den närmaste släkten.

blommor