vimsig.com

dvd-maraton

Eller bara nästan då. Jag är under utbildning, allmänbildning på filmfronten. Nu när ett antal människor (Mia, A2, F och Herr M bland annat) har förfasats över att jag inte hade sett en enda av Star Wars-filmerna, så var jag ju tvungen att göra någonting åt det. Så nu har jag tittat på dem. Alla sex. Inte på en gång men ändå. Herr M och jag tog en eller två filmer per kväll.

Och den här veckan fortsätter min utbildning. Herr M och jag tittar nu på en film per kväll i Trilogin om härskarringen. Sista filmen är det dags för ikväll. Jag har laddat för de nästan fyra timmarna med Lakrisal och Dig-Ins. Sen vet jag inte vad vi ska ta efter det. Jag har inte sett Matrix-filmerna heller. Och så har vi Narnia som ingen av oss har sett. Och han har en rejäl filmsamling utöver det… risken blir att vi kommer att sitta framför tv:n hela sommaren. *s*

3 Comments

 1. Kungen av Tylesand

  StarWars skiten klarar man sig utan.

 2. Mia

  Man klarar sig INTE utan StarWars – så det så!

  Bra att du skolas i alla fall! *kram*

 3. Lottis

  Då är det bara Matrix kvar då! ;-)

Comments are closed.