vimsig.com

midsommaruppdatering

Har haft en lugn midsommar jag. Fast nervös måste jag säga. I fredags kom elddopet eller vad man nu ska säga. Det var nämligen dags att träffa tjocka släkten. Fick träffa Herr M’s mamma, mormor, moster och kusin. Ingen press, alla på en gång…. *s* I alla fall så fikades det där innan vi satte oss i bilen och 15 regnskurar senare var vi hemma hos mina föräldrar och åt. Och åt. Och åt. Jisses vad vi åt!! Näst intill så att jag rullade ut till bilen efteråt när vi skulle åka hem.

På lördagen slappade vi i all sköns ro när Herr M fick ett telefonsamtal från kompisen R. Han och flickvännen K var på väg hem och undrade om Herr M hade lust att haka på ut. Så vi upprepade samma procedur som vi gjort med alla hans andra kompisar… vi överraskade. Och överraskade blev de även om det tydligen funnits en smygande misstanke om att han kanske hittat nån eftersom R tydligen tyckt att han varit frånvarande. Det blev en kul kväll.

Söndag spenderades med att baka. Vi bakade brownies, bondkakor och muffins med After Eight. Sen var vi för trötta för att laga mat, så vi åt pizza istället. *s* Men allt det hembakta hade ett syfte eftersom Herr M fyller år idag och hans mamma samt bror med familj hälsat på.

Nu sitter jag och lyssnar på när han spelar nere i studion. Och snart måste jag masa mig i säng. Jag har en massa saker att göra imorgon.

2 Comments

  1. Lottis

    Har ni bakat chokladkakan än då?

  2. Maria

    Nope, men jag har äntligen kommit ihåg att printa ut receptet så den är på gång. *ler* Sen är det bäst att vi får hjälp att äta den innan jag äter hela själv… mums!!

Comments are closed.