vimsig.com

gääääääsp

Tänk att jag har så svårt att masa mig i säng i tid… Det är alltid nåt annat som lockar, ett intressant samtal på msn, ett spel, nåt på tv eller varför inte bara lite gammal hederlig slösurfning? Jag behöver inte bara en (eller flera) väckarklockor som ser till att jag kommer upp på morgonen, jag behöver en som ringer när det är dags att lägga mig också. Eller så får mamma börja ringa och säga åt mig att det är läggdags…

2 Comments

 1. Susanne

  Men vem har lust att sova när det finns så mycket annat roligt att göra… Känner igen det där. :) Det konstiga är att det är som skönast att sova när man ska upp på morgonen…
  Ha en bra helg!

 2. Lotta

  Ja, jag har aldrig problem att lägga mig på kvällarna. Jag är helt slut redan vid 22 varje ikväll, istället kämpar jag för att iaf orka till kl. är 23! *fniss* Fredagskvällar ska vi inte snacka om. Då somnar jag i soffan redan vid 21! Men sitter jag vid datorn kan jag hålla mig vaken lite längre… ;)

  Trevlig helg!
  Kram!

Comments are closed.