vimsig.com

tomtebesök

smultronblomma
Idag har varit en skön dag. Sov ut länge och sen har dagen varit skön. Pratade med Mia i telefon och pysslade i väntan på att F skulle komma hit.

Sen kom han, lite som jultomten med massor av roliga saker! En skärm som lånas in för att användas till min gamla dator som dottern ska få ha som speldator. Ett externt hårddiskchassi så att jag nu har gamla hårddisken kopplad till min dator och kan hämta mina gamla filer och rädda det jag behöver innan den ska formateras om inför dotterns användning.

Och bäst av allt, en cd-brännare som sitter i min datorn nu. Min gamla ville ju inte läsa brända skivor längre vilket lämnade mig utan möjlighet att komma åt de skivor med foton som jag bränt som backup. Nu törs jag dessutom bränna all min gamla grafik så att jag kan frigöra utrymme! Underbart!!

Så jag var enormt tacksam. Hur snällt som helst av honom. Som tack fick han näst intill obegränsad tillgång till cola och så bjöd jag på mat. Vad gör man inte för sina vänner? *ler* Och de som känner mig och min tafflighet i köket vet att det är en stor grej… *s* Fast jag lär väl få hjälpa honom med någonting riktigt nån gång med.

Lyssnar på:
– Enya – Boadicea

2 Comments

  1. Sofia

    fin sida du har. hade aldrig kommit på tanken att ha foto av en jordglob. men det är ju fint! och gillade fotot med smultronväxten. ser ut som den växer upp mellan stora stenar. fint det också.

  2. Maria

    Tack Sofia! :)
    Mormor och morfars jordglob är det. Smultronväxten likså, den växer i en stentrappa på gården där. Lite vilse jämfört med släktingarna i backen bredvid… *ler*

Comments are closed.