vimsig.com

måndagstrött

Så hur trött är jag? Fast jag är inte trött som i att jag behöver sova, utan snarare smått apatisk. Jag bara sitter fast jag egentligen har massor att göra. Kanske energin tog slut efter helgen?

Helgen har visserligen spenderats i huvudsak hemma förutom en snabb avstickare till mina föräldrar. Jag hjälpte min mor med lite ”datasupport” och passade på att strosa runt och fotografera lite. Tyvärr ville inte vädret samarbeta, men jag passade på att fotografera ”grannen” på andra sidan vägen.
palle_liten.jpg

Sen jag kom hem har jag städat och fixat. Och ändå återstår på något mystiskt sätt massor. Men det är skönt att göra det. Det ger mig en känsla av lättnad och glädje att ta itu med det.

Och nu ska jag resa mig upp. Ta tag i dagen och få något gjort. Jag har mål i sikte och för att komma dit måste jag ju göra klart det jag har förutsatt mig.