vimsig.com

vår ute och vår i sinne

vitsippor

Idag har jag städat och fixat. Sorterat små pärlor och allt annat som trängs i en liten tjejs rum. Och nog börjar det synas att jag håller på att komma någonstans. Och hela tiden har jag en känsla av enorm lättnad. Äntligen, äntligen blir det klart. Det är en lång och komplicerad historia som nog aldrig kommer att berättas här utan lösen, men jag kan säga så mycket som att jag återtagit kontrollen över mitt liv.

Ibland funderar jag på om jag är senil. Tidigare idag lyckades jag skvätta vatten på golvet och naturligtvis så klev jag i det. Så jag bytte strumpor, men tydligen så får bara en sak plats i minnet år gången, för jag glömde torka upp vattnet…. Ja ni kan ju gissa vem som lyckades kliva i det igen… *suck* Nu är det i alla fall upptorkat och mina strumpor går säkra. *ler*