vimsig.com

lever fortfarande *s*

Jag har varit dålig på att skriva. Men jag har haft en massa för mig. Och så har jag inte riktigt vetat vad jag skulle skriva.

Tack ni gulliga människor som peppat mig här nedan. Ni är helt underbara!!! *kramar hårt*

Så kan jag ju berätta att jag var ute med ”I den äldre” (till skillnad från I som jag var på födelsedagsfest hos) i lördags. Det var roligt. Träffade en kompis jag inte sett sen i somras. Och naturligtvis heter han också nåt på A…. så nu måste jag väl komma på nåt nytt att kalla honom för antar jag. *s* Hängde i alla fall med honom och några till och käkade på Max (mums!) där han bjöd på milkshake och lät mig sno så mycket strips jag ville ha. De har så extremt god dipsås där, sourcream & pepper. Mmmmmmmmmmmm……

Nu ska jag fortsätta göra nytta här hemma.