vimsig.com

*gäspar*

Jag är ruggigt trött. Kommer nog att somna tidigt och ovaggad ikväll. Vilket vore ett välkommet avbrott från mina problem att komma till ro annars. Det är väl så att den fysiska tröttheten till slut har blivit så stor att den har vunnit över mitt överanalyserande, grubblande huvud.

Idag har jag varit ner på stan och fikat med Lottis. Dels för att det var trevligt, dels för att jag var dit och hälsade på i måndags men glömde lämna tillbaka de böcker jag lånat av henne. Och hon hade undersöta E med sig och det var över huvud taget väldigt trevligt. Jag kommer att sakna dem så enormt när de flyttar! Lottis kommer att vara tvungen att filma mycket med digitalkameran och skicka upp till mig. Det har jag bestämt!! *ler* Så måste vi prata mycket på MSN också.

lottis

Bästaste Lottis!

Sen drev jag runt lite på stan. Tittade på skor och hälsade på Lilla-A på jobbet innan det så smått började dra ihop sig för att hämta barnet. Men före det hann jag kika in och hälsa på Saija. Var ju tvungen att se hur hon har det på jobbet. De verkar då ha trevlig stämning där för det skämtades friskt och glatt. *s*

saija

Gulliga Saija!

Något mer vettigt än så här går det inte att få ur mig idag, för som sagt… min hjärna har börjat somna redan… *s*

1 Comment

  1. Saija

    HAHA! Jösses så man kan se ut då!
    Hoppas att du känner dig lite piggare idag! Jag har haft världens migrän så jag är inte vidare pigg… o imorrn ska vi ju till Ludvika på utställning…
    Kramiz!

Comments are closed.