vimsig.com

generositet?

Min mamma har lärt mig att man ska vara snäll och dela med sig. Jag antar att det är därför som M också är sjuk nu… *ler* Fast till mitt försvar måste jag ju säga att jag inte visste om att jag höll på att bli sjuk när jag delade med mig av alla bacillerna.

Jag har fortfarande ont i halsen och nacken. Fast jag inbillar mig att det är lite bätte idag (kanske önsketänkande?) så jag hoppas att det håller på att vända. Fast det irriterar mig när jag har svårt att vrida på nacken när jag ligger i sängen. Jag älskar ju att ligga på mage och det är så svårt att försöka andas med ansiktet nedkört i kudden… *s*

Nu ska jag gå och stoppa lite sängkläder i tvättmaskinen. En bra nyttig sak som bara kräver fysisk insats när man stoppar i tvätten och när man hänger. Lättare än att städa eller diska men man får ändå känna sig nyttig.

Lyssnar på:
– Stephen Lynch – D & D (och garvar läppen av mig… *s*)