vimsig.com

röstningsstrategi

Alltså, sa jag inte det för ett par dagar sen? Ellen och jag tänker precis lika och det gör mig så glad.

Vi måste sluta rösta som om Sverige var det enda som gällde. Vad funkar i Europa? Jag tror stenhårt på BWO där. De är redan internationellt kända och väldigt stora i öststaterna. Och like it or not, det är viktiga länder att få poäng ifrån.

3 Comments

 1. Ellen

  Ja, jag kan bara hålla med dig. Tänk att vi tänker så lika. :-) Många ser nog Melodifestivalen som ett självändamål i sig och glömmer att det faktiskt är ”the Swedish preselection for ESC” som det så fint kallas utomlands. ;)
  Folk verkar också tro att Carola är stor utomlands, men vem minns vem som vann ESC för 15 år sen? Men har man en gång blivit kulförklarad så är man liksom det och då spelar det tydligen ingen roll hur medioker och mossig ens låt är.
  Heja BWO säger jag bara!

 2. Elise

  Jag håller med om att BWO kanske har störst chans ute i Europa. Men så kan man väl inte tänka när man röstar. Man röstar väl på det man tycker är bra. Det är ju det som är så kul sen, att se vilken konstig smak alla andra länder har. :)

  Men jag är inte så särskilt engagerad i det här och röstar inte, så jag kanske har fel. Folk i allmänhet kanske tänker taktiskt när dom röstar!

 3. Maria

  Jo, fast jag tycker att poängen ju är att vi ska välja ett bidrag som ska representera oss i den stora finalen. Då vore det ju kul om vi skickade ett bidrag som har någon chans också. :)

Comments are closed.