vimsig.com

om typ tre olika saker

Har ont i ländryggen idag. Ungefär som om jag hade sovit snett. Nu är ju iofs min rygg ett måndagsexemplar så det krävs inte nödvändigtvis något för att jag ska ha ont. Och ont är för övrigt en definitionsfråga. Jag minns nämligen inte hur det känns att inte ha ont. Så jag kanske borde säga att jag har ondare än vanligt.

I alla fall så lallar jag runt här och plockar och fixar. Och varje gång jag plockar undan något så dyker magiskt två nya saker upp där istället. Skulle vara som trolleri om det inte var så att jag vet hur de förflyttar sig… med hjälp av ett stycke 7-åring. Jag har ingen aning om varför hon har största sovrummet, för hon har iaf nästan alla leksakerna i vardagsrummet. I alla fall så känns det så.

Jag missade ju Melodifestivalen i lördags så jag har fortfarande inte sett alla framträdanden. Men jag lyssnade av bidragen på lördagen när jag ändå satt hos mamma och flyttade filer. Och jag måste säga, folk är nötter. Åtminstone tycker jag det. Varför gick Björn Kjellman vidare?? Och hur kunde Evan komma sist? Om nu bara folk kan ta sig i kragen och inse att vi måste skicka nåt internationellt gångbart (Läs: BWO) och inte vara så insnöade på vad som är stort i Sverige för vi får i alla fall inte rösta på oss själva. Och alla människor som klagar över att det inte är nog mycket schlager. Det är inte en schlagerfestival, det är en melodifestival och inget annat land dillar om schlager hit eller dit. Ibland är det kul att hålla fast vid saker, och andra gånger är det bara korkat och kommer att leda till att vi aldrig närmar oss toppstriden i ESC igen.

Nu ska jag fortsätta städa, det är en evighetssyssla…

Lyssnar på:
– Sisters of Mercy – Lucretia My Reflection

1 Comment

  1. Pingback: vimsig.com » röstningsstrategi

Comments are closed.