vimsig.com

om födelsedagsfest och annat

Den här helgen har jag haft fullt upp. I fredags var jag först hem till mina föräldrar för att hjälpa mamma med lite data-grejs. Installerade hennes scanner och förde över en del filer från gamla datorn till den nya så att hon har något att göra, dvs sortera och fixa.

Så igår bar det iväg därifrån eftersom jag skulle på I’s födelsedagsfest. Full fart, kul människor och dessutom en del människor som jag antingen inte träffat tidigare eller inte träffat på jättelänge. Så det var klart lyckat.

Glatt födelsedagsbarn

Idag har jag mest slappat. Det kan man behöva lite så här dagen efter… Fast det är ju självförvållat… *ler*

Lyssnar på:
– Evan – Under Your Spell

2 Comments

  1. Saija

    Duktigt!
    Vilket hade du fel på då? *nyfiken ju*
    Kramiz

  2. Maria

    Den om vad du samlade på. *s*

Comments are closed.