vimsig.com

tjejsnack v.10

Dagligen:

1. Hur många timmar sover du per natt och är det tillräckligt för dig?
Vanligtvis inte så mycket. Typ 4-6 timmar eftersom jag har svårt att sova nuförtiden. Fast om jag har möjlighet att sova ut kan det bli betydligt längre. Och nej, det är inte tillräckligt egentligen, men jag är inne i en knepig fas i livet eller vad man nu ska säga.

2. Har du lätt att bli arg eller upprörd?
Nej inte direkt. Men jag har nog lätt att bli ledsen.

3. Dricker du mycket kaffe, kanske för mycket?
Jag dricker inte kaffe alls.

4. Har du mobiltelefon och isåfall, använder du den mycket?
Ja, och jag använder den nog skapligt mycket. Skickar mycket sms bland annat.

5. Hur många timmar tillbringar du vid datorn varje dag?
Det varierar. Och det är svårt att säga. Oftast står datorn på hela dagen men jag sitter inte vid den jämt utan det blir små ströstunder.