vimsig.com

ledbruten

Aj aj aj vilken träningsvärk jag har i benen idag. A2 har förrådet på vinden… tre trappor upp… gissa vem som sprang upp och ner där… Resten av kroppen känns rätt ok om än något stel. Fast jag har ont i händerna.

A2’s pappa lyckades backa fast den lilla lastbilen i snön ute vid huset. Det hade ju varit dumt att vänta in hjälp så att nån kunde stå bakom och kolla vart man skulle i all snön. Och det snöade ju tokmycket. Sen inleddes processen med att få den därifrån. När vi väl fått loss den ur snön så höll vi inte på att få upp den på vägen, den bara slirade på isen. Så vi sandade och knuffade vilket tillslut gav resultat. Sen kom A2’s mamma älgande med kameran i högsta hugg. Jag gissar att vi såg lite komiska ut. *s* Kan ju nämna att när vi körde andra lasset ut dit så backades det in istället och allt gick mycket smidigare.

Gårdagen fick mig att inse en sak i alla fall. Det vore nog bra att få behandling för min astma. Jag har en gammal diagnos på ansträngningsastma och igår sprang jag runt och pep i luftvägarna och borde nog ha haft Bricanyl eller nåt med mig. Det har varit värre på sista tiden och det brukar gärna bli det på vintrarna. Och i år har det ju verkligen varit vinter… länge…

Nu ska jag leta fram en termometer. Fryser som fan och det ska jag ju inte behöva göra inomhus tycker jag. Det kunde väldigt gärna få bli vår nu tycker jag.

Lyssnar på:
– Hard-Fi – Cash Machine