vimsig.com

jag är så ruggigt aktiv… eller nåt

Idag har jag hållit igång. Bästa mamman i världen (dvs min) kom hit med en garderob och ett skåp till köket. Fast skåpet i köket måste förankras i väggen innan jag törs ställa något i det. Det verkar som att mitt golv lutar… Just nu hoppas jag bara att det håller sig upprätt tills jag fått hit nån driftig människa med borrmaskin så att inte dörrarna i vitrindelen går åt h-e.

Så var mamma och jag ner på stan. Egentligen skulle vi bara köpa spets till köksgardinerna hon ska sy och uträtta ett ärende på Telia-butiken. Fast det slutade med att vi kom därifrån med en ny mobiltelefon till mamma (hon skyller på mig, men jag vet att hon ville ha den… *s*), en nummerpresentatör till mig och en vattenkokare som jag blev lite småkär i.

Mamma agerade extra händer så att vi fick ihop stommen till garderoben och det var jag glad för, det hade varit otympligt att göra själv. Klart att det hade gått, men nu gick det ju så mycket fortare. Och nästa gång hon kommer ska jag ha tömt sekretären för den ska bytas ut mot en byrå. Jag känner mig smått extatisk över allt det här. Jag gillar allt det här pysslandet och fixandet. Och så blir det så fint när det är klart. Och när det är klart, eller när jag inte kan hålla mig längre, så ska Lilla-A komma hit och göra Sveriges (och troligen världens) godaste smörgåstårta. *dregglar vid tanken* Vilket får mig att tänka på, om nån har bra tips på vegetariska smörgåstårtor så hojta till. Vill ju inte att A2 ska behöva vara utan.

Lyssnar på:
– Marie Serneholt – That’s The Way My Heart Goes