vimsig.com

pust…

Igår var en dag då jag hade mer eller mindre fullt upp. På förmiddagen var jag ner på stan och vaktade världens sötaste lilla E medans L var hos optikern. E charmade en tant i väntrummet helt fullständigt och var så gullig som bara hon kan vara.

Sen fikade vi och knallade runt lite på stan en stund innan det var dags för mig att gå vidare hem till A2 eftersom jag lovat henne att hjälpa till att bära saker ner i källaren innan hon ska visa sin lägenhet. Fast först åkte vi och handlade och A2 lagade mat åt oss. Hon är vegetarian så jag får prova en massa nya spännande saker och det var jättegott. Inte var det så enormt tunga krångliga saker att bära heller så det gick lätt.

Idag försöker jag vara flitig här hemma. Tvättar och hjälper till att packa saker. Ska bli så skönt när det är klart och nu är det inte långt kvar alls. Sen kommer jag troligtvis att bara sitta och njuta en dag eller två innan jag tar mig för med något mer. Men nu, åter till saltgruvorna! *s*

Lyssnar på:
– Tiga – Hot In Herre