vimsig.com

fotografering och migrän?

Jag är ju rastlös och har svårt att ta mig i säng så jag brukar promenera på nätterna. Det är fridfullt och lugnt och jag får möjlighet att bara försöka slappna av och tänka. Inte för att det hjälper för jag grubblar ju dygnet runt, men det är skönt att göra det i lugn och ro.

I måndags var det kallt men enormt vackert med isiga grenar på träden. Jag fick en akut lust att fota men hade ju bara digitalkameran med mig och den har liksom inte kapacitet att göra nåt sånt rättvisa. Inspirationen höll i sig så inatt när jag var ute och gick släpade jag med mig Pentaxen. Inte för att träden var så vackra, men jag fotade lite annat istället. Vi får väl se om det blev nåt vettigt av det. Fast om de bara blir mörka och trista så matchar de i alla fall min sinnesstämning.

Idag ska jag bära grejor för att göra plats för saker som ska bort härifrån. Skönt. Måste bara försöka orka tills det är klart. Det är bara så svårt att hålla ut och kämpa. Jag mår verkligen inte bra alls. Dessutom har jag börjt få ont bakom ögonen, som om det ligger nån migrän och lurar. Jag har visserligen bara haft migrän vid ett fåtal gånger och de gångerna har jag alltid fått synbortfall innan det brakat lös så jag håller tummarna för att det inte ska gå så långt.

Lyssnar på:
– Josh Groban – You Raise Me Up