vimsig.com

om sysselsättning och inredning

Jag är märkligt rastlös och samtidigt handlingsförlamad på en gång. Rastlös för att jag behöver hålla mig sysselsatt för att inte tänka för mycket, handlingsförlamad för att jag inte orkar ta mig för en massa saker som jag borde göra. Men jag ska råda bot på det. Jag ska handla och tvätta. Jag ska vara duktig! *s*

Igår kväll var jag hem till J och hälsade på. Man blir tydligen aldrig för gammal för tv-spel, så det är vad vi ägnade oss åt. Och det var kul! Sen åkte jag nattbuss hem. Nästan lite ovant att åka åt det hållet, jag har ju mest åkt nattbuss åt andra hållet, hem till M.

Igår satt jag och surfade runt på IKEAs hemsida. Jag får så mycket idéer. Jag har massor av saker jag ska göra så snart allt skräp som inte är mitt är ute härifrån. Ska ta hit A2 för att brainstorma lite. Jag behöver nämligen en liten puff i ryggen eftersom jag har en tendens att vara lite feg vad det gäller färger. Fast jag tror inte att jag ska vara fullt så här modig… *s*

Förvaring och organisering är iaf A och O för att jag ska känna mig minsta lilla kreativ, så jag måste ta itu med det. Har tänkt att en sån här hurts kunde vara bra att förvara pärlor och annat pysselmateriel i. Så kan jag släpa den med mig till vardagsrummet om jag känner för att sitta framför tv:n istället.

Nej nu är det dags att ta itu med allt det här istället för att bara planera! *s* Bäst att passa på medans man är inspirerad.

Lyssnar på:
– Black Eyed Peas – Pump It
– Korn – Coming Undone