vimsig.com

partajad och trött

Händelserikt har det senaste dygnet varit. Var ut igår kväll med A2. Hade kul men det väckte en del funderingar. I en lokal där det inte direkt saknas 20-åriga tjejer av varierande bimbo-grad, varför söker sig ett gäng killar på ca 22 till två tjejer som är över 30? Roande var det visserligen för det hände ju saker mest hela tiden. Som kille nr1 som passade på att tafsa på både mig och A2. Eller kille nr2 som spillde nåt så fort han rörde sig (han var skitfull). Sen blev han närgången, i stort sett slickade mig på kinden och bet mig i örat!! Gissa hur ont det gjorde! Han måste ha nån hemlig dröm om att vara som Mike Tyson eller nåt… Sen bestämde han sig för att vara uppriktig, lutade sig mot mig och sa: ”Jag vill vara ärlig mot dig. Jag vill bara knulla dig.” Öööööh, jaha. Tack för upplysningen men den chansen kommer du inte att få. *s*

Efter det var jag äventyrlig (läs: hade intagit på tok för mycket alkohol) och åkte hem till M. Man ska inte göra sånt, det borde jag veta men mitt omdöme var totalt nedsatt. *suck* Ibland orkar jag inte med mig själv. Han säger en massa kloka saker även om jag har svårt att ta till mig det. Och oftast säger han ungefär samma saker som A2 som förövrigt också är klok. Det är bara så svårt att tänka med hjärnan istället för hjärtat.

2 Comments

  1. Elise

    Jag har också fått höra ”Jag vill vara ärlig mot dig. Jag vill bara knulla dig”. Nog för att det är hjärteknipande med ärlighet, men jag förstår inte, brukar den repliken funka, eller?!

  2. Maria

    Ingen aning. *s* Man undrar ibland hur de tänker. Jag fick för mig att han var lite desperat men hans kompis hävdade att så inte var fallet. Så han måtte ha varit smidigare med andra tjejer… *ler*

Comments are closed.