vimsig.com

ryggont och annat

Har varit hemma hos A2 och slarvat idag igen. Trevligt. Jag var ju tvungen att lämpa över lite papper till henne. A2 har nämligen inget internet (Jag vet, hur i hela friden överlever hon?! *s*) så jag har agerat ombud och beställt mobiltelefon på nätet åt henne. Det lustiga var att hon inte ens sett den innan. Hon hade bara hört mig beskriva den… typ ”den är ungeför lika stor som min och röd…” Och hon hojtade ”Den tar vi!!” Det räckte typ att den var röd. *ler* Eller, ja, jo, hon tänkte faktiskt på saken över en natt eller så. Sen hojtade hon.

Nu på kvällen på väg hem så fick jag så vansinnigt ont i ländryggen. Så nu sitter jag här och tycker jättesynd om mig själv och undrar varför jag har ont. Ja visst har jag burit en massa, men borde inte det ryggonda ha dykt upp samtidigt som resten av det onda? Dvs i morse tillsammans med all häftig träningsvärk jag har. Jag har ont i magen också, men det har jag haft i några dagar nu. Hoppas att det släpper snart för jag har ju tänkt baxa en del kartonger ur klädkammaren för vidare transport ut ur lägenheten. Ska jag ha så här ont så blir det ju så mycket jobbigare.

Nej nu måste jag äta något. Jag har slarvat en del med maten så nu ska här värmas våfflor. Mums!