vimsig.com

tjejsnack v.3

Sport:

1. Vilken sport tycker du mest om att se på (antingen på plats eller på TV)?
Hmm, ja jag är ju gammal hästtjej, så ridsport är ju alltid kul. Så gillar jag att titta på friidrott. Fast på senaste tiden har jag kommit på mig själv med att kolla på hockey och fotboll också. Så mitt sportintresse har väl breddats. *s*

2. Vilken sport tycker du är roligast att själv utföra?
Som sagt, jag är gammal hästtjej. Något feg vad det gäller hinder dock. Hade jag fortsatt rida hade jag nog kunnat tänka mig att testa distans.

3. Vilken/a idrottare är/var bästa ambassadör/er för Sverige?
Över huvud taget tycker jag att alla idrottare som gör bra ifrån sig och inte skämmer ut sig totalt är bra ambassadörer för Sverige. Jag tänker inte ge mig in på att nämna namn, ingen nämnd och ingen glömd. *ler*

4. Varför?
För att de är duktiga och visar vad man kan prestera. De är goda exempel för andra. Min dotter är vansinnigt förtjust i Carolina Klüft. Det ger henne någon att se upp till som en sund förebild och om hon vill syssla med friidrott så är ju det ruggigt bra.

5. Vilken sport finner du mest tråkig?
Ingen aning? Formel 1? Golf?