vimsig.com

muskler under utveckling…

Satt här och slöade framför datorn i all sköns ro när A2 sms:ade och undrade hur foten mådde och om jag kände för att komma ner och bära lite idag med. Isåfall kunde jag ju kika förbi vid säg 16-tiden… *s* Insåg snabbt att jag skulle behöva Cola om jag skulle kånka kartonger så jag knallade ner till macken och stötte där ihop med M. Så då hann man med att få en kram också. Mysigt!

Skojade lite med A2’s pappa och sa att jag hade tänkt se om jag kunde klå mitt gamla rekord på tre trappsteg idag… Han bara skrattade åt mig. Sa ungefär samma sak till M men han tyckte inte att det var nån bra idé… konstigt… *ler*

Så vi har burit och kånkat som sjutton. Kan ju säga att det inte är hur kul som helst att släpa en resårbotten tre våningar ner… där man måste snirkla sig runt två gånger per våningsplan. A2’s mamma var med men hon har ryggproblem och kan inte direkt lyfta, så det var mest bara jag som kånkade den. Sen bar jag en av hennes bastanta sänglådor upp (återigen tre våningar) till vinden. De är typ 120x83x28 och det är stadiga trälådor som väger en hel del. Tillsammans med lite kartonger och annat så tyckte jag att det fick vara slutburet på ett tag nu… *s* Fast nu blir det snyggt innan hon ska visa och sälja lägenheten iaf.

Har handlat på vägen hem och kom precis innanför dörren, så nu ska det bli skönt att bara sitta och varva ner ett tag innan det är dags att lägga sig. Jag måste försöka komma i säng lite tidigare än igår. Det är inte bra att leka nattuggla och vara uppe halva natten. *gäsp*