vimsig.com

om trappor och annat

Igår kväll var jag och M och åt och umgicks hos vänner. Jättegod mat och trevligt sällskap. Det var riktigt kul!

Idag var jag däremot tvungen att ha någon slags distraktion, så när M släppte av mig här så knallade jag hem till A2. Där var det full fart. Hennes föräldrar hjälpte henne att bära grejor eftersom hon måste röja inför visning av lägenheten. Hon ska ju flytta. Så jag hjälpte till att montera isär garderober, bära ut dem och bära ut kartonger.

Mkt elak och dum trappa!! *s*

Funkade skitbra ända tills jag klev snett i trappan och föll de sista tre trappstegen. Fick foten snett under mig i landningen så nu gör det mycket ont. Funkade rätt ok så länge som jag höll igång, då haltade jag bara lite, men nu när jag setat vid datorn ett tag så har den stelnat till rejält. *suck* Fast den är inte svullen eller blå utan det gör bara ont.

Nu sitter jag hemma och försöker låta bli att tänka för mycket. Men det är svårt. Men det är för mycket och för komplicerat att berätta om. Fast jag tänker göra som jag blev ombedd, jag ger inte upp.

1 Comment

  1. Pingback: vimsig.com » Blog Archive » tuggar för fullt

Comments are closed.