vimsig.com

bortadag

Mums! Varm choklad och mackor.

Idag har jag varit hemma hos L mest hela dagen. Blev bjuden på frukost när jag kom dit och sen har vi slöat och pratat hela dagen innan de bjöd på mat på eftermiddagen/kvällen. Kände ett intensivt behov av att göra rätt för mig sen och tog hand om disken.

Det är så skönt att ha kompisar som ställer upp och bryr sig om när man verkligen behöver det. Och förhoppningsvis kan jag ställa upp och hjälpa till när de behöver det, även om jag verkligen hoppas att de aldrig får problem som är lika dryga som mina.

Gulle Neo ligger och sover.

Nu är jag hemma igen och sitter och slappar medans jag håller ett halvt öga på Top Model på tv. Tänker bara slappa ikväll och imorgon tänker jag vara flitig och städa i klädkammaren. Låter ambitiöst, eller hur? *s*

Lyssnar på:
– Josh Groban – You Raise Me Up