vimsig.com

slö slapp och likgiltig

Jo jag vet, jag är skittråkig. Har inget av intresse att säga och ingen ork. Egentligen mår jag inte så illa. Jag hade lite ont i halsen tidigare i veckan men det har gått över, men mitt öga ser fortfarande helt överjävligt ut. Och det svider liksom. Om det inte gett sig efter helgen så kommer vårdcentralen att få ett besök av mig.

Jag är så jäkla duktig jag. Jag hade ju kameran med mig på nyår. Vilket ledde till hela två (!) bilder. Snacka på att kånka på den i onödan… Fast det är ju klart, bilder på mig finns det… tyvärr. Om nu inte M har förbarmat sig och tagit bort bilden han tog på mig när jag sov. Så fanns det en kille med fin kamera där som knäppte bilder från höften och lyckades fånga mig på åtminstone en bild.

Jag låter mig inspireras av Susanne igen och har börjat skriva ner saker som jag slänger eller på annat sätt gör mig av med. Jag är en riktig hamster i vanliga fall och har svårt att slänga något över huvud taget. För den gamla bussbiljetten kan ju vara bra att ha nån gång i framtiden….. *suck* Och eftersom Susanne är gudinna av smarta idéer så apar jag nu skamlöst efter i en förhoppning om att kunna få lite bättre ordning här hemma. Så nu finns det en sida för det. Uppdateras inte den på ett tag betyder det att jag börjat smyghålla på allt junk igen och då får ni skicka arga e-mail till mig och tala om för mig att jag måste skärpa mig… *ler*

Lyssnar på:
– Basement Jaxx – Romeo
– Agnes – Now That I Found Love